همسه عتاب مديرة المنتدي
عدد المساهمات : 905 تاريخ التسجيل : 03/08/2011
| موضوع: بسكوت البرتقـــال اللذييييييذ مرة بالزبدة ومرة بالزيت الأربعاء 28 ديسمبر - 14:49:38 | |
| اول نوع بالزيت
يالا نشوف الطريقة والمقاديرالمقادير2 بيض كبير
كوب سكر
نص كوب زيت
كوبين ونص دقيق معاهم معلقتين صغيرين بيكنج بودر بشر برتقالة
نص كوب عصير برتقال هنضرب في الخلاط البيض والسكر مع بعض كويس اوي وبعدين نضيف عصير البرتقال والزيت وبعدين نصب الخليط دة في طبق عميق ونضيف بشر البرتقال ودة مهم اوووووووي هو اساس النكهةوبالتدريج نضيف الدقيق المضاف اليه ذرة ملح والبيكنج بودر والخليط بيكون تقيييييل لاحظوا بشر البرتقال[وناخد الخليط نصبه في صاج انا فرشته بورق زبدة
وندخله الفرن علي 180 لمدة نص ساعة او اكتر ونختبره اما يستوي هنا بعد ماطلع ]
نسيبه يهدي شووووية وبعدين نطلعه بالراحة يبرد ونقطعه بالطول بالراااااااحة
]
وندخله الفرن تااااااااني 10 دقايق يتحمص لحد ماياخد اللون الذهبي الجميل ودة شكله بعد ماتحمص انا عن نفسي بحب اوي افطر بيه مع الشاي هو بسكوت اليانسون ]النوع التاني بقي يافتوكات بالزبدة خفييييف ورائع المقادير: 2 بيضة..فانيليا نص كوب سكر كوب وتلات اربع كوب دقيق او حسب الدقيق انا اخد معايا 2 كوب دقيق 100 جم زبدة يعني نص كوب معلقة كبيرة بشر برتقال م صغيرة بيكنج بودر ] هنضرب البيض مع السكر كويس اوي
وبعدين نضيف البيض والفانيليا
ونضيف بشر البرتقال الي ريحته خطييييرة واخيرا الدقيق علي مراحل
]
نغطي الخليط وندخله التلاجة يرتاح نص ساعة عالاقل وبعدين نشكله انا شكلته بالماكينة ممكن نشكله بالقمع عادي
برضو لاحظو بشر البرتقال هو الي بيدي نكهة رائعة العطر كله فيه [/font]
مقرمش وخفيف اووووووي
- نسيت اقولكم ندخله الفرن علي 180 لمدة 10:14 دقيقة منسيبوش كتير اول ماالقاع ياخد لون ذهبي نطلعه
يارب تكون الوصفات عجبتكم | |
|