عملتلكم سينابون تحففففففففففففففففففففه بجد مكوناتنا مش اوفر عاااااديه جدا مكونات العجين 3كوب دقيق 3 معلقه سكر كيس خميره كيس بيكنج بودر رشه ملح صغيره ربع كوب زيت ربع كوب سمن بلدى والميزه فى وجود الخميره والبيكنج بودر ان تكون العجينه اكتر هشاشه *تدوبى الخميره بنص كوب دااااااااااافئ مع معلقه سكر وتغطيها لحد لما تفور *تحطى الدقيق ومعاه رشه الملح والسكر والخميره بعد لما تخمر والزيت واالسمن واعجنى كويس جدا لحد لما تلف معاكى لو احتاجت ميا حطى دافيه ده شكلها قبل التخمير *وسيبيها تخمر ساعتين ونحضر الحشوه ومكوناتها سكر وقرفه مخلوطين على بعض ولبن مكثف للتحليه وبندق مجروش الطريييييييييييييقه بعد التخمير الحجم سيتضاااااااعف جدا وده المطلوب عشان تكون هشه ناخد قطعه منها ونفردها بسمك معقول متوسط وادهنها سمن فلاحى او زبده انا دهنت سمن بتخلى العجينه خرررررررررافيه وبعدها ارش السكر والقرفه ذى ما انتم شايفين وبحط البندق بالطول ونبدا نلفه رول ونقطعه قطع متساويه وندهن صينيه ونرصه متباعد الى حد ما عن بعض لانه بعد التخمير التانى حيكبر
وبعد لما نخلص الكميه نسيبهم حوالى نص ساعه حتتفاجاى ان حجمهم كبر ما شاء الله
و تشغلى الفرن على درجه 200 لحد ما يحمرو ويستو كويس شوفو لذقو اذاى بس اول ما تشيليهم من بعض بكل سهوله بيطلعو لانهم هش جدا
واول ما تطلعيهم رشى اللبن المكثف وهى حتشربها ولو حابه ممكن ترشى شيكولاته سايحه الصوص اللى تحبيبه انا حبيت اللبن المكثف لانه رااااااائع وبجد والله والطبق ده هديه للفتوكات اللى حيقيمو ويردو وده من غير قرفه لان بنتى مش بتحب القرفه حطيت سكر وسمن وبندق ا بصو بتتشال بسهوله اذاى وكمان طريه وجميييييييييييييييييله وده طبق بالقرفه هديه لاحلى صحبه شات النجوم ومعاهم حبيبتى حجااابى هاااااااااااااااااايله بجد وشوفو هشه من جوه اذاى وفى النهايه اتمنى الوصفه تعجبكم