طريقه عمل الروانى كيك
*****************
المقادير
******
200 جرام دقيق كوب
100 جرام سميط نصف كوب
100 جرام سكر ناعم نصف كوب
10 بيضه
معلقه كبيره جرام محسن
نص باكو بيكنج باودر
1 باكو فانيليا
3 ملاعق جوز هند ناعم
الطريقه
***** نفس طريقة اسبنج كيك البيض مع السكر وفى الخر الدقيقمع السميط وجوز الهند والبكنج بودر..
بعد خروجها من الفرن تسقا بشربات خفيف وتترك لتبرد وتزين بجوز الهند مع المكسرات
صنيه قطرها 30 سم درجة الحراره 180 لمدة 30-30 دقيقه
الشربات كوب ماء + كوب سكر+ نص ليمونه+ فانليا ينزل الشربات من على النار بعد 3 دقائق من غليانه فقط