المقادير:
ثلاث أرباع كيلو
دقيق + ملعقه كبيره كربونات+ 1 ك عسل أسود+ 1 ك سكر+- 1 كوب شاي ( أعمل شاي
تقيل وآخد كبايه )+ 1 ك عصير برتقال وبرش 3 برتقالات+ نصف كوب زيت + 1
بيضه+ م ك كاكاو + م ص قرفه+- 2 باكو كستر وأجهزهم حسب النعليمات
الطريقه
نرب البيضه والزيت والسكر والقرفه والكاكاو- يضاف الشاي والعسل والبرتقال
وبشر ثلاث برتقالات ونقلب الخليط- نضيف الدقيق بالبيكربونات .. ونقلب إتجاه
واحد- نسكب الكيكه في صينيه كبيره مربعه ونسويها في الفرن- بعد نضج الكيكه
أكون مجهزه الكستروهو ساخن أسكبه علي وجه الصينيه فيعمل طبقه حوالي 1 سم
واعيدها الفرن خمس دقائق- أقطع الكيكه مستطيلات ومربعات في حجم قطعة
الجاتوه- أضع أي نوع مكسرات علي عدد من القطع أو كريم شانتي
ملحوظه - علي مر السنين إتعلمنا نعمل أنواع كيك وجاتوه كتير ..لكن ده فيه طعم مميز( الكميه كبيره جدا .. ممكن يتعمل نصها)