مقادير العجينة
عجينة الساليزون والمعجنات
******************
المقادير
*****
كيلو دقيق
نص معلقة ملح صغيره
2 معلقة سكر كبيره
معلقتين كبار زبده او زيت
معلقتين كبار حليب بودره
معلقتين كبار خميره فوريه
نص لتر ماء
الطريقه للعجين
******
كل المكونات مع بعض وتعجن جيدا ثم تترك 10 دقائق لترتاح العجينه ونقوم بتشكيلها .
الطريقة للحشو
**************
صدور دجاج (ممكن أستخدام دجاج متبقي )
صلصة باربيكيو
بصل أخصر مقطع ضغير
جبنة شيدر او اي نوع مفضل
نسوي الدجاج اذا كان غير ناضج بتشويحة علي نار عالية بالملح والفلفل
نفرد العجين علي شكل مستطيل
نضع صوص الباربيكيو
نضع الدجاج والبصل المقطع ونضع الجبنة (مع ترك كمية صغيرة للتزيين)
يلف العجين علي شكل اسطوانة ويقطع دوائر ويترك ليخمر ويتضاعف حجمة يرش بباقي الجبن المتبقي ويخبز وبالهنا:)
..************ صدور دجاج (ممكن أستخدام دجاج متبقي ) صلصة باربيكيو بصل أخصر مقطع ضغير جبنة شيدر او اي نوع مفضل نسوي الدجاج اذا كان غير ناضج بتشويحة علي نار عالية بالملح والفلفل نفرد العجين علي شكل مستطيل نضع صوص الباربيكيو نضع الدجاج والبصل المقطع ونضع الجبنة (مع ترك كمية صغيرة للتزيين) يلف العجين علي شكل اسطوانة ويقطع دوائر ويترك ليخمر ويتضاعف حجمة يرش بباقي الجبن المتبقي ويخبز وبالهنا:)